Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2021

Sağlıklı Yönetim Topluluğumuz İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne Ziyarette Bulundu.

07.12.2021 tarihinde Sağlık Yönetimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Arzu BULUT yönetiminde Sağlıklı Yönetim Topluluğu başkanı ve öğrencilerinden oluşan bir grup, İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ni ziyaret etti. Gerçekleşen gezide hastane yönetimi tarafından karşılanan öğrencilerimize; Şehir Hastaneleri, Sağlıkta Dönüşüm ve Sağlığın Geleceğine dair bilgi verildi. Öğrencilerimiz tıbbi ve destek hizmetleri gezerek yerinde incelemelerde bulundular. Sağlık Yönetimi bölümü olarak ziyaretimiz esnasında gerekli desteği sağlayan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Prof. Dr. Nurettin YİYİT, Nöroloji Ortopedi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mücahit KAPÇI, Koordinatör Başhekim yardımcısı Opr. Dr. Serkan İSKENDER, Rönesans Holding Hastaneler Direktörü Mehmet KARAKUŞ ve ulaşım desteği sağlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerimizi sunarız.