Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2018

17-19 Eylül 2018 Tarihleri Arasında “Uluslararası Bandırma ve Çevresi Sempozyumu” Yapıldı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesince düzenlenen “Uluslararası Bandırma ve Çevresi Sempozyumu” 17-19 Eylül tarihleri arasında yurt dışından ve yurt içinden çok sayıda bilim insanının katılımıyla gerçekleşti. Sempozyum, üniversitemiz rektörü sayın Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in açılış konuşmasıyla başladı. Geniş bir konu yelpazesi olan sempozyum yöre halkı ve üniversite öğrencileri tarafından ilgiyle takip edildi. “Uluslararası Bandırma ve Çevresi Sempozyumu”nda; Bandırma, Erdek, Gönen, Manyas ve Marmara ilçeleri ile ilgili toplamda 259 yazarın hazırladığı 157 bildiri sunuldu. Bilim insanlarınca sunulan bildiriler yörenin tanınmasında ve çeşitli yönlerden kalkınmasında faydalı olacaktır. Sempozyuma bölümümüz öğretim üyelerinden Dr. Adnan Uzun “Edincik Mezar Taşları: Zamana Bırakılan İz”; Dr. Berna Ayaz “Manilerde Bandırma ve Çevresinin Yansımaları” başlıklı bildirileriyle sempozyuma katkı sunmuşlardır.