Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2022

Gösterim: 1143

Sağlık Bilimleri Fakültemiz Tarafından Meslek Yemin Töreni Düzenlendi

Sağlık Bilimleri Fakültemizin Hemşirelik Bölümü, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ile Sağlık Yönetimi Bölümünü başarıyla tamamlayan ve meslek yaşamlarına başlamaya hazırlanan öğrencilerimiz için yemin töreni gerçekleştirildi. Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonumuzda düzenlenen yemin törenine Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Oktay Eray, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Gökhan Aba ve Doç. Dr. Ebru Kaya Mutlu ile fakülte öğretim elemanlarımız, öğrencilerimiz ve veliler katılım sağladı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan yemin töreni programlarında Hemşirelik Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Serap Altuntaş, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Hüseyin Eseceli, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Ebru Kaya Mutlu ve Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Gökhan Aba’nın kendi bölümlerinin yemin törenleri öncesinde açılış konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Açılış konuşmalarının ardından bölüm birincilerinin tüm mezun öğrenciler adına birer konuşma gerçekleştirmeleri ve bölümden dereceyle mezun olan öğrencilere plaket takdimleriyle devam eden yemin törenleri tüm mezunların önlükleriyle birlikte sahnede bölüm başkanlarının refakatinde meslek yeminlerini etmeleriyle son buldu.