Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2018

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95.yılı kutlamaları, 80. ölüm yıl dönümünde Atatürk’ü anma etkinlikleri çerçevesinde, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi tarafından 20 Kasım Salı günü saat panel düzenlendi.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95.yılı kutlamaları, 80. ölüm yıl dönümünde Atatürk’ü anma etkinlikleri çerçevesinde, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi tarafından 20 Kasım Salı günü saat 14:00’te başlayan panel düzenlendi. Fakülte Dekan Vekili Prof. Dr. Zekai Mete’nin moderatörlüğünde gerçekleşen panelde; İİBF Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim elemanlarından Doç. Dr. İsmail Şahin “Milli Mücadele Dönemi’nde Ortadoğu’da Meydana Gelen Gelişmeler” konusunda, İTBF Tarih Bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğrt. Üyesi Resul Yavuz “Anadolu’da Milli Mücadele’nin Gelişim Süreci ve Dış Politik Yansımaları” konusunda, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğrt. Üyesi Berna Ayaz “Cumhuriyet Dönemi Kültür Politikaları” konusunda katılımcılarla bilgilerini paylaştılar. Panelde ele alınan konalar geniş dinleyici topluluğu tarafından ilgiyle dinlendi. Dinleyicilerden gelen soruların cevaplanmasının ardından panel sona erdi.