Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2021

Gösterim: 297

Fakültemiz Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bahtiyar Aslan Editörlüğünde Hazırlanan "Prof. Dr. Birol Emil Armağan Kitabı" Yayımlandı

Fakültemiz Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bahtiyar Aslan editörlüğünde hazırlanan "Prof. Dr. Birol Emil Armağan Kitabı" yayımlandı.

Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde, 61 yıldır hoca kürsüsünde kıymetli öğrenciler yetiştiren Prof. Dr. Birol Emil’e, eşsiz tecrübelerinden yararlanma bahtiyarlığına ulaşmış öğrencileri ve değerli meslektaşları tarafından armağan bir kitap yayımlandı. Cumhuriyet dönemi aydınının, akademisyeninin nasıl ve ne şartlarda yetiştiği, eserin başında Prof. Dr. Birol Emil’in kendi kaleminden aktardığı hayat hikâyesi ile bizlere sunulmaktadır.

Editörlüğünü fakültemiz, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyelerimizden Doç. Dr. Bahtiyar Aslan’ın yaptığı bu armağan eserin edebiyatseverlere ve akademik camiaya hayırlı olmasını diliyor, kitabın yazımına katkı sunan bütün değerli yazarları ve emeği geçenleri tebrik ediyoruz.