Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2019

Fakültemizin 2018-2019 Yıl Sonu Akademik Kurul Toplantısı Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir'in Değerli Katılımlarıyla Gerçekleştirildi

Fakültemizin 2018-2019 Yıl Sonu  Akademik  Kurul Toplantısı 13/06/2019 tarihinde Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Süleyman Özdemir'in değerli katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Toplantıda gündem maddeleri değerlendirilmiş olup bunun yanı sıra  geride bıraktığımız eğitim-öğretim yılında yapılan çalışmalar, akademik ve idari personel sayıları ile öğrenci sayıları, tamamlanan ve devam eden bilimsel projeler, yeni eğitim-öğretim döneminde gerçekleştirilmesi planlanan akademik çalışmalar ve eğitim faaliyetleri konuları ele alınılmıştır. Bilimsel çalışmaların, projelerin ve eğitim-öğretim faaliyetlerinin daha verimli hale getirilmesi için ne gibi önlemler alınması gerektiği konusunda da fikir alışverişinde bulunulmuştur.