Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2022

Tarih Bölümü Lisans 3. Sınıf ve Yüksek Lisans öğrencilerimizin katılımı ile “İstanbul Gezisi” düzenlenmiştir.

Fakültemiz Tarih Bölümü Lisans 3. Sınıf ve Yüksek Lisans öğrencilerimizin katılımı ile “İstanbul Gezisi” düzenlenmiştir.  “Osmanlı Teşkilat Tarihi” dersi kapsamında ve Tarih Bölümü Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Sakine Akcan EKİCİ’nin kafile başkanlığında gerçekleştirilen gezide ilk olarak Osmanlı Devleti’nin yönetim merkezi olan Topkapı Sarayı gezilerek saray teşkilatı hakkında öğrenilen bilgiler pekiştirilmiştir. Topkapı Sarayı’nın akabinde; Türk İslam Eserleri Müzesi, Ayasofya Camii, Beyazıt Meydanı, Kapalı Çarşı, Sahaflar, Süleymaniye Camii, Yeni Camii ve Mısır Çarşısı ziyaret edilerek öğrenciler yerinde bilgilendirilmiştir.