Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2023

Zorunlu Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-II Dersleri İçin Muafiyet Sınavı

Zorunlu ders kapsamındaki Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-II Dersleri için muafiyet sınavı yapılacaktır.  Muafiyet sınavı bu dersten muaf olmak isteyen 2023 girişli öğrenciler için 25 Eylül 2023 Pazartesi günü saat.10:00'da yüz yüze gerçekleştirilecektir. Sınavdan yeterli puan alan öğrenciler bu dersleri ders döneminde almayacaktır. Sınava girmek isteyen öğrencilerin başvuru tarihlerinde dilekçe ile muafiyet sınavı başvurusunda bulunması gerekmektedir. Sınavla ilgili detaylı açıklamalara ve dilekçe örneğine ekteki belgelerden erişilebilir.

Başvuru Tarihleri: 18-22 Eylül 2023 (saat 17:00’a kadar)