Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2023

Zorunlu Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavı Başvuruları

2023-YKS sonucunda bölümümüze kayıt olan öğrenciler ile 2021 – 2022 ve 2022 – 2023 Eğitim-Öğretim yıllarında aynı bölümlere kayıtlı olup henüz hazırlık sınıfında okumakta olanlar Zorunlu Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavına girip başarılı olmaları halinde Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nin Yabancı Diller Yüksekokulu Zorunlu Hazırlık Sınıfından muaf olacaklardır. Öğrencilerin, muafiyet sınavına katılabilmeleri için 15 Eylül 2023 mesai saati bitimine kadar Yabancı Diller Yüksekokulu'nun web sitesinde yer alan başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Başvuru formu ve hazırlık sınıfıyla ilgili bilgi almak için lütfen Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasından yapılan güncel duyuruları takip edin.

*Başvuru linki 4 Eylül 2023 tarihinde aktif olacaktır.

Not: Yüksekokulumuzun web sayfasında yer alan Duyurular içerisinde muafiyet sınavının yeri ve saati bilgileri yer almaktadır.

Yabancı Diller Yüksekokulu web adresi: https://ydyo.bandirma.edu.tr/tr/ydyo