Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2024

Öğretim Üyemiz TÜBİTAK 2237-A Etkinliğinde Eğitmen Olarak Yer Aldı

Bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Sezen ARSLAN, 02-05 Temmuz 2024 tarihleri arasında Trabzon Üniversitesi Mütercim ve Tercümanlık Bölümü ev sahipliğinde TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında düzenlenen “Lisansüstü Öğrencilerine Yönelik Dijital Araçlar ve Yapay Zekâ ile Dil Becerilerinin Öğretimi” isimli bilimsel etkinlikte eğitici olarak katılmıştır. Doç. Dr. Sezen ARSLAN, bu etkinlik kapsamında, “Dijital ve Yapay Zekâ Destekli İngilizce Yazma Becerileri Eğitimi: Bilimsel Öğretim Yaklaşımları” konusunda eğitim vermiştir. 30 lisansüstü öğrencinin katıldığı etkinlikte, aralarında Bursa Uludağ Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi’nin de bulunduğu birçok üniversiteden eğitmen ders vermiştir.