Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2023

Üniversitemiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Lisansüstü Ders Seçimleri Hakkında Duyuru

2022-2023 Bahar Yarıyılı ders kayıtları, harç ödeme ve danışman onayları 15Şubat 2023- 23 Şubat 2023 (23.59) tarihleri arasında yapılacaktır.

ÖNEMLİ DUYURU

Cumhurbaşkanlığı ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı v.b. Kurumların alacağı Uzaktan Öğretime ilişkin ayrıntılar, bu kapsamda alınacak tedbirler, Tıp, Sağlık Programları ile Staj, İşyeri Eğitimi, Üniversitesimiz Akademik Takviminin ayrıntıları ve benzeri hususlar ayrıca değerlendirilip önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Ders Kayıt Rehberi İçin TIKLAYINIZ

Öğrenim ücretlerini ve katkı paylarını Öğrenci Numarası ile Halk Bankası Şubelerinden veya Halk Bankası İnternet Şubesi / ATM'lerinden 15Şubat 2023- 23 Şubat 2023 (23.59) tarihleri arasında yatırılabilirler.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı harç bilgileri için TIKLAYINIZ

Ders kayıt işlemlerinin tamamlanabilmesi için katkı payı / öğrenim ücretlerinin yatırılması gerekmektedir.

ORCİD Belgesi Nasıl Alınır

YÖK Yürütme Kurulu, 13.05.2020 tarihli (Oturum No: 30) toplantısında; lisansüstü tezler ile makale, kongre ve sempozyum bildirileri, kitap ve her türlü bilimsel yayınların takibinde tezli lisansüstü öğretim programlarına kayıtlı öğrencilerin Open Researcher and Contributor ID (ORCID) numarası kullanmalarının zorunlu tutulması kararlaştırmıştır. Bu kapsamda kesin kayıt işlemlerini yaptırmaya gelen adaylarımız uygulama üzerinden almış oldukları ORCID numaralarının çıktısını alarak  teslim etmeleri gerekmektedir.

YARDIMCI DOKÜMAN İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ