Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2021

2021 2022 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Etkinliği Düzenlendi

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında kayıt yaptıran I.Sınıf öğrencileri için üniversitemiz ve fakültemiz hakkında düzenin nasıl işlediği, derslikler, bölümler, aktiviteler gibi konularda bilgiler verilen oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya başka fakülte Dekan ve Dekan Yardımcılarımız olmak üzere birimlerimizdeki Öğretim Üyesi Hocalarımız ve Öğretim Elemanlarımız da iştirak etti. Üniversitemiz tanıtım filmi devamında fakülte Dekanımız Prof. Dr. Zekai METE genel bilgiler vererek öğrencilerimizden gelen soruları yanıtladı. Toplantı; Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı , Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı başkan veya temsilcileri tarafından verilen bilgi ve sununlarla devam etti.