Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2022

STRESTEN KURTUL: MINDFULNESS KOÇLUK ve BBM NEFES PRATİKLERİ

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Bandırma Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri Bandırma Belediyesi ile birlikte Sosyal sorumluluk ve Gönüllük Projesi gerçekleştirdiler.

STRESTEN KURTUL: MINDFULNESS KOÇLUK ve BBM NEFES PRATİKLERİ isimli projede stresin azaltılması ile sağlığımıza olumlu katkılar sağlayan nefes pratikleri ve “bilinçli farkındalık” (mindfulness) olguları ele alındı.

Bu konu ile ilgili olarak Bandırma’daki insanlara gönüllü olarak bilgi sağlandı. Broşürler ve posterler bastırarak ilçe merkezinde insanlara ulaştırdı. Çalışmalar 29 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 14.00’te Bandırma Belediyesi’nin ilçe merkezindeki Barış Manço Kültür Merkezi’nde, Yabancı Diller Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi aynı zamanda mindfulness koçu ve Bbm nefes pratikleri uzmanı olan Pınar AKPINAR’ın verdiği salon konferansı ile tamamlandı.

Proje sonuç raporuna ulaşmak için TIKLAYINIZ.