Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2021

Gösterim: 1924

1. Uluslararası Görsel Sanatlar Bienali Jüri Değerlendirme Sonuçları Açıklanmıştır

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından 17-24 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “1. Uluslararası Görsel Sanatlar Bienali” dünyanın dört bir yanından bilim insanları ve sanatseverler tarafından yoğun ilgi görmüş ve Bienale 52 ülkeden 944 sanatçı 1.110 eserle katılım göstermiştir.

Türkiye ve Avrupa’dan çok seçkin isimlerin yer aldığı, uluslararası üne sahip 9 kişilik jüri tarafından, gönderilen eserler  titizlikle incelenmiş ve 1. Uluslararası Görsel Sanatlar Bienali'nde sergilenmek üzere birbirinden kıymetli eserler içerisinden 213 eser belirlenmiştir.

Seçilen eserlerin yer aldığı listeye ekte yer alan dosyadan ulaşabilirsiniz.

1. Uluslararası Görsel Sanatlar Bienali'ne göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.