Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2022

Bölüm Hocalarımız ve III. Sınıf Öğrencilerimiz, “Leonardo Da Vinci: Yapay Zekâ Işığın Bilgeliği” Sergisini Ziyaret etti

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sanat Tarihi Topluluğu III. sınıf öğrencileri, “Rönesans Sanatı ve Düşüncesi” dersi kapsamında, “Leonardo Da Vinci: Yapay Zekâ Işığın Bilgeliği” sergisini bölüm başkanımız Doç. Dr. Eylem GÜZEL’in rehberliğinde ziyaret etti.

Serginin ardından Doç. Dr. Eylem GÜZEL, Dr. Öğr. Üyesi Feride İmrana ALTUN, Dr. Öğr. Üyesi Eser ÇALIKUŞU ve öğrencilerimiz Çamlıca Tepesi, Mihrûmah Sultan Camii, Kız Kulesi gibi İstanbul’un önemli tarihi yapılarını yerinde incelediler.

Öğrencilerimizin, “Leonardo Da Vinci: Yapay Zekâ Işığın Bilgeliği” sergisi ve Üsküdar gezisinden izlenimlerini ve keyifli anlarını fotoğraf ve videolarla belgelediler.