Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2019

Dr. Öğr. Üyesi Feride İmrana Altun "Tübitak Bilim Söyleşileri" Etkinliğinde Yer Aldı

Bölüm hocalarımızdan Feride İmrana Altun, 6 Aralık 2019 tarihinde Balıkesir'in Karesi ilçesinde, Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Bilim ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen Tübitak Bilim Söyleşileri etkinliğinde yer aldı.

Tübitak'ın, 2014 yılından bu yana öğrenciler için düzenlediği, böylece toplumdaki bilim farkındalığını ve bilim okuryazarlığını arttırmayı hedeflediği "Bilim Söyleşileri" etkinlik serisi dahilinde Altun, "Geçmişten Geleceğe Bir Bağ Sanat Tarihi Eğitimi" başlıklı sunumu ile yer alarak öğrencilere bölümümüz hakkında önemli bilgiler vermiştir.

Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Tübitak Bilim Söyleşileri etkinlik takviminin detaylarına ulaşmak için tıklayınız.