Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2021

Üniversitemiz Tarafından Türkiye’nin Görsel Sanatlar Alanında İlk Online Bienali Düzenleniyor

Mimarlık ve Tasarım Fakültemiz tarafından “Görsel Sanatlar” temasıyla gerçekleştirilecek olan “1. Uluslararası Görsel Sanatlar Bienali”, Türkiye’nin görsel sanatlar alanında ilk online bienali olarak 17-24 Nisan 2021 tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak. Türkiye’de görsel sanatlar alanında gerçekleşen ilk online bienal, yine Türkiye’de bir üniversitenin düzenlemiş olduğu ilk online bienal ve Balıkesir’in ilk bienali olma özelliklerine sahip olan, uluslararası üne sahip jüri üyelerinin seçeceği eserlerin sergileneceği “1. Uluslararası Görsel Sanatlar Bienali” bir hafta süreyle ziyarete açık kalacak. Mimarlık ve Tasarım Fakültemizden Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Yılmaz ve Dr. Öğr. Üyesi Ersan Sarıkahya küratörlüğündeki Bienalde sergilenecek eserleri, Türkiye ve Balkanlar’dan çok seçkin isimlerin yer aldığı 9 kişilik jüri belirleyecek.

I. Uluslararası Görsel Snatlat Bienali hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayınız