Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2021

Bütünleme Sınav Programı

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Bütünleme Sınav Programı belirlendi. Programa erişmek için tıklayınız.

Sınavlarınızda başarılar dileriz!

Önemli Uyarı:

Bütünleme sınavlarına harf notu yalnızca FF olan öğrenciler dilekçesiz olarak girebileceklerdir. DD-DC (Koşullu Geçti), CC ve üstü harf notu alan öğrenci, ilgili dersin bütünleme sınavına girmek istiyorsa, itbf@bandirma.edu.tr adresine 3 Şubat 2021 Çarşamba günü mesai bitimine kadar ıslak imzalı dilekçe ile başvuruda bulunmak zorundadır. FF haricinde harf notuna sahip olup dilekçe göndermeyen öğrenciler bütünleme sınavlarına giremeyeceklerdir.

Not yükseltmek amacıyla bütünleme sınavına girmek isteyen öğrenciler, ilgili dersin harf notunun bütünleme sınavından alacakları nota göre belirleneceğini ve bütünleme sınavından başarısız olmaları durumunda harf notlarının düşebileceğini göz önünde bulundurmaları gerekir.