Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2020

Vize Sınavları Hakkında Önemli Duyuru

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nın ilgili duyurusu:

"Sevgili Öğrenciler, Üniversitemiz 2020-2021 Güz Yarıyılı Vize sınavları döneminde, hizmet sağlayıcı firma kaynaklı ve ilgili firmanın hizmet sağladığı tüm üniversitelerde de aynı sorunlar ortaya çıkmıştır. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi olarak, ara sınav döneminde karşılaşacağınız sorunları hızlıca gidermek adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Şu ana kadar bizlere ulaşan bilgiler doğrultusunda, bilgilendirilmesini lüzumlu gördüğümüz bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyoruz. Sınavınızın sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için aşağıda ekran görüntüsü verilen “Tarih ve Saat” ayarlarınızı Açık konuma getirmiş olmanız gerekmektedir. Aksi halde, sınavınızın otomatik olarak sonlandırılması gibi mağduriyetlerin yaşanması söz konusudur."

Detaylar için tıklayınız.