Güncelleme Tarihi: 13 December 2021

Visitors: 435

Supernova Roket Takımımız Rektörümüzü Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünde öğrenim gören, Havacılık ve Uzay Topluluğu üyesi olan öğrencilerimiz tarafından kurulan Supernova Roket Takımı’nı kabul etti. 

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Supernova Roket Takımı Danışmanı Doç. Dr. Adem Dalcalı, takım üyelerinden öğrencilerimiz Mustafa Talha Güllü, Doğukan Topallar ve Derya Çakır tarafından gerçekleştirilen ziyarette öğrencilerimiz, bugüne kadar vermiş olduğu güçlü desteklerden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e teşekkürlerini iletti. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir de, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş’ı, takım danışmanı Doç. Dr. Adem Dalcalı’yı ve Supernova Roket Takımını Teknofest yarışmasında elde etmiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ederek desteklerinin devam edeceğini ifade etti. 

Ziyarette Ahilik ve Çalışma Hayatı Sempozyumunda sunum gerçekleştirmek üzere Üniversitemizi teşrif eden Gaziantep Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın da 2020 yılında finali Gaziantep’te gerçekleştirilen Teknofest yarışması ile ilgili tecrübelerini paylaştı.


Fotoğraflar