Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2024

2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Yılı Bahar Dönemi Tek Ders Sınavı Duyurusu

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonunda aldıkları dersler sonucunda mezun olabilmeleri için tek dersi kalan öğrencilere tek ders sınavı yapılacaktır. Tek ders sınavıyla ilgili bilgiler ve şartlar aşağıdadır.

• Mezun olabilecek durumda olmak ve ders planındaki tüm dersleri başarmış olmak şartı ile sadece bir dersten başarısız olması gerekir.
  • Dersin dönem içindeki ödev ve devam gibi gerekliliklerini yerine getirmeleri gerekir.
  • Dersin harf notunun belirlenmesinde ara sınav notu dikkate alınmaz.
  • Tek ders sınavına girecek öğrencilerin, ilgili dersin devam koşulunu yerine getirmiş olması gerekir.
  • Tek ders sınavının yapılacağı dönemde öğrenci öğrenim ücretini yatırmış ise tek ders sınavına kayıt yaptırabilir. İlgili dönemde öğrenim ücretini yatırmamış ise öğrenim ücretini yatırarak tek ders sınavına girebilir.

Başvurular Fakülte Öğrenci İşlerine (Akdemik Birimlerin e-mail* adreslerine) e-mail veya şahsen yapılacaktır.

Başvuru Tarihleri: 22.07.2024 - 25.07.2024

Harç Ücreti Yatırma: 22.07.2024 - 25.07.2024

Sınav Tarihi: 26.07.2024

* İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi E-posta Adresi: itbf@bandirma.edu.tr

Başvuru şartları ve dilekçe örneği ekte yer almaktadır.