Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2021

Üniversitemiz Halkbilimi Topluluğu tarafından "Manyas Etnografik Gezi ve Derleme Çalışması" Etkinliği Düzenlendi

Üniversitemiz Halkbilimi Topluluğu Manyas Etnografik Gezi ve Derleme Çalışması etkinliği düzenledi. Etkinlikte Eski Manyas Kalesi, Çamlı ve Kocagöl köyleri ziyaret edilerek tarihi ve kültürel öğeler kayıt altına alındı.

Misafirperverliklerinden ve desteklerinden ötürü Halkbilimi Topluluğu Danışmanı, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Dr. Öğr. Üyesi Berna Ayaz ve topluluğu temsilen Türk Dili ve Edebiyatı  Bölümü öğrencileri Manyas Kaymakamı Sayın Koray Çelik’e nezaket ziyaretinde bulundular. Gerçekleşen görüşmede yapılması planlanan projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.