Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2020

Otomasyon Sistemi ve Ders Kayıtları Hakkında

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisans Ders Kayıt Duyurusu

-> Ders Kayıtları Öğrenci Otomasyon Sistemi https://obs.bandirma.edu.tr adresi üzerinden 28 Eylül- 04 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

-> Yeni kayıt olup, şifresini değiştirmeyen öğrenciler Öğrenci Otomasyon Sistemine “Kullanıcı Adı ve Şifreniz (Kullanıcı Adı: Öğrenci Numarası, Şifre: T.C. Kimlik Numarasının ilk beş hanesi)” ile giriş yaparak ders kayıtlarını yapabilirler.

-> 2020-2021 Eğitim-Öğretim Döneminde ders kayıtlarını “Yeni Kayıt olan öğrencilerimiz de” dâhil kendileri yapacaklardır.

-> Dersler seçilirken bölümün ders programlarına bakarak ders seçimi yapılması gerekmektedir. (I.Sınıf öğrencileri güz ve bahar dönemlerinde ders programında görünen tüm dersleri seçmek zorundadır.)

-> Öğrencinin ders seçtikten sonra kontrol et butonuna ve ardından kesinleştir butonuna tıklaması gerekir. Kesinleştir butonuna tıklanmadığı takdirde ders seçimleri geçersiz olacaktır.

-> Danışman Onayı olmayan ders kayıtları geçersizdir. Ders kayıtları öğrencinin sorumluluğundadır.