Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2018

Mehmet Akif Ersoy Anıldı

Fakültemiz ve Türkoloji Topluluğunun 18.12.2018 tarihinde saat 13:00’te düzenledikleri “Edebiyatımızın Vicdanı Mehmet Akif Ersoy” temalı panelde Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy 82.ölüm yıldönümünde anıldı.

Moderatörlüğünü Fakültemiz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretim Üyesi Dr.Öğrt.Üyesi Bahtiyar Aslan’ın yaptığı panele; Mehmet Akif Ersoy Fikir ve Sanat Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi M.Rüyan Soydan, İbn  Haldun Üniversitesi Genel Sekreteri Dr.Öğrt. Üyesi Vahdettin Işık, Araştırmacı Yazar İbrahim Öztürkçü katıldı. Katılımcılar Milli Şairimizi çeşitli yönleriyle tanıtırken, Akif’le ilgili yeni ortaya çıkan bilgi ve belgeleri paylaştılar. Ayrıca sergi alanında Mehmet Akif Ersoy’la ilgili fotoğraf sergisi açıldı.

Panel ve fotoğraf sergisi üniversite öğrencilerince beğeni ile karşılandı.