Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2022

Üniversitemiz ile Bandırma Belediyesi Arasında “Belediye Arşivi’nin Tasnifi Projesi” Görüşüldü

Üniversitemiz ile Bandırma Belediyesi arasında “Belediye Arşivi’nin Tasnifi Projesi” hakkında görüşme yapıldı. Bandırma Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail AY ve Yazı İşleri Müdürü Şevket YILDIZ ile yapılan görüşmeye; İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zekai METE, Tarih Bölümü Öğretim Üyeleri; Prof. Dr. Mehmet KARAYAMAN, Doç. Dr. Bekir GÖKPINAR; Sanat Tarihi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Eylem Güzel; Tarih Bölümü Öğretim Elemanlarından Arş. Gör. Safa Furkan KARACAYA ve Arş. Gör. Uğur BELEN katıldı. Bandırma kent tarihine katkı olacak proje için atılacak adımların konuşulduğu toplantı sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.